Giver det stadig mening at tale om digital strategi?

Det er efterhånden et spørgsmål mine kollegaer og jeg er blevet stillet mange gange. Lad mig starte med at slå min mening fast: Så længe der er basis for at arbejde med digital transformation ude i virksomhederne, så er der også basis for at tale om digital strategi. Måske er en af de bagvedliggende årsager til denne diskussion i virkeligheden, at der er rigtig mange forskellige definitioner af, hvad en digital strategi er.

Strategi set fra et digitalt aspekt

Jeg oplever en tendens til, at så snart man tænker sig godt om og lægger en plan for hvilket som helst digitalt tiltag, så bliver det døbt ”digital strategi”. I virkeligheden er det måske bare en social media strategi, en content strategi eller en online marketing strategi. Og det er på ingen måde ligegyldigt at få lagt en plan for de nævnte områder, men i vores optik, hos Novicell, er disse kun delelementer i en digital strategi.

Vores anbefaling er, at man løfter blikket endnu højere op, så man ikke kun forholder sig til strategien for kanalerne, men i virkeligheden tager fat på at udvikle sin virksomheds digitale forretningsstrategi.

Her vil

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL