Hvor er min CMO superhelt?

"Living as we do in an age of noise and bluster; success is now measured accordingly. We must all be seen, and heard … " - Daphne du Maurier, 1938. Spoler vi næsten 80 år frem I tiden fra Du Maurier's citat – så har vi stadig behovet for at blive set og hørt. Vi kæmper stadig kampen om at skære igennem støjen og nå kunderne i øjenhøjde. Idag, kræver den synlighed en altoverskyggende digital tilstedeværelse.

Digitalisering er et samarbejde

Siden 2009 har IDC fulgt ”Tech Marketing Spend” og den del af marketing budgettet der allokeres til digital marketing er tredoblet på bare 7 år.

Men inden vi hovedkulds kaster penge ind i den digitale arena, bør vi spørge os selv, hvor pengene bedst investeres. Det er her den digitale strategi under ledelse af CMO'en skal vise sit værd. Det er vigtigt, at organisationen forstår de udfordringer den står overfor i den digitale æra.

Digitaliseringen går på tværs af funktioner og afdelinger - det er ikke en kamp mellem forretning, marketing og IT - nej, det er et samarbejde. Et samarbejde der, forudsat at det fungerer, repræsenterer en mulighed for at øge forretningsværdien. Det

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL