Google - Always in Beta

Virksomheders strategi skal tage højde for søgemaskinernes konstante ændringer. De skal kunne adaptere de sociale tjenester og gøre dem til en naturlig del af kommunikationen i søgeresultaterne. Kommunikationen skal målrettes den enkelte – men også ramme generisk. For det er ikke længere tilstrækkeligt kun at fokusere på klassisk søgemaskinemarkedsføring. Er din virksomhed dynamisk i arbejdet med søgemaskinerne i forhold til trafik og synlighed?

2010 er på mange måder et skelsættende år for søgemaskinerne og i særdeleshed for de tre store: Google, Yahoo! og Bing. Google har lanceret en lang række nye produkter og funktioner i søgemaskinen, ændringer som helt eller delvist ændrer den måde, vi søger på generelt. Den længe ventede fusion mellem Bing og Yahoo! har endeligt også fundet sted, og Yahoo!s søgeresultater leveres nu entydigt af Bing.

Google er uden sammenligning Danmarks foretrukne website. 90% af samtlige søgninger foretaget på en søgemaskine i Danmark er foretaget på Google. Der foretages 195 millioner søgninger om måneden, hvilket svarer til, at hver internetbruger benytter tjenesten mere end 47 gange hver måned. (comScore september 2010)

Bing er stadig en miniput i forhold til Googles enorme dominans, men med købet af Yahoo! har Bing overtaget en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL