Martin Thorborg om nettet: History repeats itself

For ikke så lang tid siden rystede folk på hovedet, hvis man havde modet til at påstå, at fremtiden kunne findes på internettet. I dag hersker der for de fleste ingen tvivl om mediets uhyre centrale rolle i alle former for kommunikation. Market har bedt internetpioneren og nuværende direktør for Spamfighter, Martin Thorborg tegne et overbliksbillede af internettet anno 2006. Hvad er status? Hvad er der sket siden den gang, vi alle sammen næsten ikke kunne tale om andet end dot-com? Hvad lærte vi - den gang og siden? Og hvilke forventninger kan vi på den baggrund tillade os at have til fremtidens internet?

1997, 1999, 2006, 2008 …

Martin Thorborg starter med at skyde en pæl gennem den almindelige antagelse, at verden er blevet betragteligt klogere, og at fremtiden for internettet skulle være roligere og mere fornuftig end den vi kender fra de år, der - drevet af stærke, dominerende kommercielle interesser - blev døbt dot-com.

"Jeg er med så langt, at den almindelige snak går på, at dot-com er tilbage - og det lægger folk så til gengæld meget forskelligt i: De fleste lægger det i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL