Hvordan bruger du Audience Intelligence med omtanke

Mindre virksomheder kan godt få lidt åndenød, når de kigger ind i krystalkuglen og ser, hvordan robotter og kunstig intelligens vælter ind på markedet. Man kan hurtigt miste overblikket, når man skal vælge software og ikke mindst tænke i uddannelse af personalet i salgs- og marketingsafdelingen. Mange tænker sig sikkert nostalgisk tilbage i tiden, hvor en annonce i avisen var nok til at skabe travlhed på lageret.

I 2020 vil medieforbrugeren fortsat øge deres tid online på bekostning af de mere traditionelle medier som TV, dagblade og radio. Men i sin iver efter at integrere nye marketingteknologier kan der være en reel fare for, at man mister fokus på bolden. Så hvordan bør de mindre virksomheder organisere sig i forhold til den teknologiske udvikling? Hvordan bør de skabe retning, fokus og prioritering i forhold til de ressourcer, der er til rådighed med henblik på at skabe bedre brugeroplevelser i kunderejsen ?

Marketing Tech sætter dagsorden

I flere store danske virksomheder vil vi i nær fremtid se, at robotter og kunstig intelligens vil blive brugt til at skabe indhold helt fra bunden, helt af sig selv og i ganske fornuftig kvalitet.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL