Amazon fra A-Z

Amazon er meget mere end B2B og webhandel. For den amerikanske gigant beskæftiger sig med alt fra Kindles til cloud. Læs med og bliv klogere på, hvad Amazon laver.

Kig godt på Amazons logo. Bemærk, hvordan den orange pil går fra A til Z. Det er der en meget god grund til, for amerikanske Amazon har gang i et hav af forskellige forretninger – hele vejen fra A-Z.

App Store – Det er ikke kun Apple og Google, der driver app-butikker. I 2011 valgte Amazon at lancere sin app-foretning kaldet “Amazon Appstore for Android”. Amazons appbutik er dog noget skrabet sammenlignet med konkurrenterne. Den har nemlig “kun” 800.000 forskellige apps. Til sammenligning har Googles appbutik flere end 3,5 millioner apps.

Basics – Hvis man har brug for basale fornødenheder, så kan Amazon også hjælpe. AmazonBasics er Amazons private label, der bl.a. rummer powerbanks og poser.

Cadabra – Amazon har ikke altid heddet Amazon. Da Jeff Bezos lancerede sin virksomhed i sommeren 1994 valgte, han navnet “Cadabra”. Allerede året efter skiftede firmaet navn til det, man kender i dag.

Digital assistent – Alexa er navnet på Amazons digitale assistent. Man finder hende i alt fra tablets til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL