Hvordan får du gode organiske resultater med Google

Hvordan håndterer din virksomhed jeres Google marketing aktiviteter? Klarer I alt internt eller har I outsourcet jeres online marketing til et eksternt bureau? Hos AdHoc Translations mener vi, at al ekstern kommunikation med fordel bør foregå internt i virksomheden. Men, som du kan læse nedenfor, er vi samtidig bevidste om vores svagheder, og hvor vi har brug for ekstern støtte og rådgivning.

Der er ingen, der kender en virksomhed lige så godt som virksomhedens medarbejdere gør! Derfor mener vi også hos Adhoc Translations, at det er vigtigt, at den eksterne kommunikation håndteres internt i virksomheden; det gælder både PR, annoncering, social medie-aktivitet osv.

Men når det er sagt, må man dog erkende, især hvis man er en mindre virksomhed, at der er ekspertiseområder, der simpelthen ikke er ressourcer til at have internt i virksomheden. Dette gælder især inden for det meget dynamiske felt Google marketing.

Hos AdHoc Translations har vi derfor forsøgt os med en kombination. Vi har digital marketing viden internt i virksomheden, som vi supplerer på de områder, hvor vi ikke er så stærke, samt på de områder, hvor vi har brug for ekstra hænder til at kunne nå

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL