Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvordan får du gode organiske resultater med Google

Hvordan håndterer din virksomhed jeres Google marketing aktiviteter? Klarer I alt internt eller har I outsourcet jeres online marketing til et eksternt bureau? Hos AdHoc Translations mener vi, at al ekstern kommunikation med fordel bør foregå internt i virksomheden. Men, som du kan læse nedenfor, er vi samtidig bevidste om vores svagheder, og hvor vi har brug for ekstern støtte og rådgivning.

Der er ingen, der kender en virksomhed lige så godt som virksomhedens medarbejdere gør! Derfor mener vi også hos Adhoc Translations, at det er vigtigt, at den eksterne kommunikation håndteres internt i virksomheden; det gælder både PR, annoncering, social medie-aktivitet osv.

Men når det er sagt, må man dog erkende, især hvis man er en mindre virksomhed, at der er ekspertiseområder, der simpelthen ikke er ressourcer til at have internt i virksomheden. Dette gælder især inden for det meget dynamiske felt Google marketing.

Hos AdHoc Translations har vi derfor forsøgt os med en kombination. Vi har digital marketing viden internt i virksomheden, som vi supplerer på de områder, hvor vi ikke er så stærke, samt på de områder, hvor vi har brug for ekstra hænder til at kunne nå vores mål. Det gælder f.eks. vores websites på andre sprog.

Det er altså os hos AdHoc Translations, der beslutter, hvad der skal kommunikeres. Det har vi ikke noget eksternt bureau til. Men på de områder, hvor vi ikke er så stærke, fastlægges udførelsen og detaljerne af denne kommunikation først efter kyndig rådgivning fra vores online marketing partnere.

En holistisk tilgang til Google marketing på tværs af markeder

Da vi er til stede på flere sprogmarkeder, og vi endnu har begrænsede ressourcer, har vi valgt en holistisk tilgang til Google marketing på tværs af vores markeder. Det betyder, at vi for hvert marked tager udgangspunkt i samme marketingmodel og derefter tilpasser den løbende ud fra, hvad vi kan se fungerer på det enkelte marked.

Vi benytter os af Google marketing flere steder i vores kunderejse. Vi har ikke haft en færdig opskrift på, hvad der virker fra start, men har testet og tester stadigvæk flere af de annoncerings- og eksponeringsmuligheder Google tilbyder i deres portefølje af værktøjer.

Det er især til awareness-, interest- og remarketing-faserne i kunderejsen, at vi benytter os af Google marketing. SEO-kompetencerne har vi internt i virksomhederne, og vi har lavet grundige søgeordsanalyser, der har givet os en idé om, hvad vores potentielle kunder søger på, når behovet for et oversættelsesbureau først opstår, samt hvad de søger på, når de er blevet klogere på deres behov og er klar til at sætte opgaven i gang.

Vi er dygtige til on-page SEO internt i virksomheden, men for off-page SEO, mere specifikt link building, får vi ekstern hjælp, da vi ønsker, at websitet skal stå relativt stærkt på kort tid. Vi får primært denne hjælp til vores websites på andre sprog.

Kyndig rådgivning fra eksterne Google AdWords eksperter

Vi har på kort tid opnået flotte organiske resultater, hvilket vi tilegner vores kombination af intern on-page SEO med ekstern off-page SEO. Men som mange ved, har Googles søgemaskine sin egen vilje, og det kræver et stort stykke arbejde at ligge højt på alle fokus søgeord. For at sikre os så stærk en tilstedeværelse som muligt kombinerer vi derfor vores SEO aktiviteter med Google Ads, så vi er sikre på, at vi oftere bliver vist, når en potentiel kunde leder efter vores services.

Selvom vi har erfaring med Google Ads internt i virksomheden, er det ikke vores stærkeste side, og vi har derfor valgt at udføre vores aktiviteter på platformen i samarbejde med et dygtigt Google Ads bureau. Et bureau vi specifikt håndplukkede ud fra deres villighed til at samarbejde med os om at finde den bedste løsning. Hvor de fleste andre bureauer, vi havde op til overvejelse, ønskede at overtage vores Google Ads aktiviteter uden indblanding fra os, var dette bureau villig til at rådgive os til den bedste løsning samt stå for vedligeholdelsen af kontiene.

Sammen med vores Google Ads bureau tester vi jævnligt nye annonce- og søgeordskombinationer for at undersøge, hvad der når bedst ud til vores ønskede målgrupper.

Kombinationen har gjort os klogere på vores målgrupper

Vores holistiske tilgang til vores Google markedsføring på tværs af platforme, samt det at vi tester og prøver os frem, har ikke bare vist sig at fungere, men har samtidig gjort os langt klogere på vores målgrupper og deres ageren. En viden vi som virksomhed nu har fået mulighed for at tage til os og bruge i vores fremtidige kommunikation. Og lige netop det faktum er det, der gør, at vi mener, at en kombination af intern og ekstern ekspertise, når det kommer til Google marketing, er den absolut bedste løsning.

www.adhoc-translations.com/da/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.