Syv nøgleområder der er med til at sikre succes

Forestil dig, at for hver krone du bruger på at markedsføre dine produkter eller serviceydelser, kan du tjene 40 kr. i salg. Det kan du med email marketing.

Hvis vi ser på ROI (Return on investment), har en undersøgelse fra Direct Marketing Association (DMA) vist, at email marketing giver 40 kr. tilbage for hver krone, der bruges. Ingen anden markedsføringskanal kommer bare i nærheden af dette resultat.

Selvom email har eksisteret siden 1970’erne, er der ingen tegn på, at det er på vej ud. Specielt ikke inden for B2B marketing, hvor email stadig er den foretrukne kommunikationskanal.

Faktisk benytter 87% af alle B2B marketingfolk email marketing til at skabe nye leads, mens 31% af alle B2B marketingfolk nævner email marketing som den kanal, der har størst betydning for omsætningen.

Det gør det ekstra vigtigt, at abonnenterne oplever, at e-mailmarkedsføringen sker på deres betingelser. E-mail er så fleksibelt, at det kan opfylde folks forventninger til kommunikationen på nettet. Hvordan gør man så det bedst?

Benchmark resultater

SuperOffice har i december 2017 gennemført en undersøgelse blandt 1.000 virksomheder af, hvordan B2B virksomheder bruger email marketing. Undersøgelsen er resulteret i rapporten

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL