Individuel branding, fordi traditionel branding ikke virker mere

Prøver man at brande sit produkt gennem massiv massekommunikation, der pådutter alle og enhver en enslydende solstrålehistorie om sit produkt, så laver man en ”Danske Bank”. Den går ikke og er en hån mod individet, intellektet og de digitale muligheder. Der er fire gode grunde til, at traditionel branding ikke virker mere. Og fire veje til at brande sit produkt i dag. Den ene af dem er digitaliseringen.

De prøver stadig!

Branding handler om at skabe et billede eller en oplevelse af produktet i kundernes bevidsthed. Et billede, der får produktet til distancere sig fra konkurrenterne med en præference til følge. Præferencen øger efterspørgslen og muliggør bedre priser og større kundeloyalitet. Et stærkt brand er således en livsforsikring for en virksomhed. Traditionel branding baseres på massekommunikation af et envejsbudskab. Den går ikke længere.

Jeg er unik

Massekommunikation af et reklamebudskab bygger på forudsætningen om, at alle forbrugere er ens. Den forudsætning holder ikke længere. Forbrugere har nok aldrig været ens, men i disse individualiseringstider er det særdeles vigtigt for alle, at føle sig som et enestående individ. Vi vil have det på vores egen måde, og det, at blive slået i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL