Sådan tilpasser du dit e-mail marketing setup og skaber effekt

Du kan med et automatisk e-mail marketing setup gennemføre personaliseret 1-til-1 markedsføring på stor skala. Det vil sige, at hver enkel automatisk e-mail, der udsendes til den enkelte person, er tilpasset den position, personen har på din købsrejse. For mange e-commerce virksomheder er automatisering af e-mail marketing et fokusområde, men langt de fleste har problemer med at komme i gang.

I min korte guide giver jeg dig et indblik i, hvordan vi, i Ackermann Kommunikation, går til opgaven, når vi opbygger automatiske e-mail marketing setups for store som små e-commerce virksomheder, og hvordan du som e-commerce virksomhed selv kan opbygge det mest optimale automatiske e-mail marketing setup.

 

Fejl som mange e-handelsforretninger begår
Først og fremmest er det væsentligt at se på, hvorfor mange e-commerce virksomheder fejler, når de forsøger at opsætte en automatisk e-mail marketingstruktur. Når du først kender til faldgruberne, kan vi se på, hvordan du så rent faktisk får opbygget det mest optimale automatiske e-mail marketing setup.

I Ackermann Kommunikation har vi igennem tiden arbejdet med e-mail marketing hos flere hundrede e-commerce virksomheder. Hos nogle starter vi helt fra bunden, mens andre selv har forsøgt sig med

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL