Sælg dine produkter via Instagram Shopping

Med årene er Instagram gået fra at være en inspirerende medieplatform til at være et opdagelsesmedie, som på mange måde er med til at påvirker brugernes købs- og forbrugsvaner. Hvis du som virksomhed sælger produkter, skal du hverken undgå eller undervurdere Instagram og platformens shopping-funktioner.

Ifølge Instagram, der jo er eget af Facebook, har flere undersøgelser vist og at mere end 60% af brugerne siger, at de opdager nye produkter på Instagram.

Som de fleste af Jer sikkert allerede ved, så foregår annonceringen på Instagram også igennem Facebook, nærmere bestemt i Facebooks Business Manager. Og annoncerer du allerede, så har du med stor sandsynlighed allerede tilkoblet et produktkatalog til din Facebook annoncekonto.

Hvis du er så langt, så er du også ret tæt på at have Instagram Shopping funktionen til rådighed. Det kræver kun et par enkelte steps, og så er du klar – Har du allerede koblet det hele sammen, så hop de næste par punkter over.

Tag produkter

Før du kan komme rigtig i gang, skal du sikre dig at du har en Instagram profil – og at denne er lavet til en virksomhedsprofil. Dette kan du

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL