Turen går til APPS

De fleste danskere har Turen Går Til med som trofast rejseguide, når de drager på ferie. Sådan har det været siden 1952, hvor første bog i den succesfulde rejsebogsserie så dagens lys. Og sådan skal det også være mange år fremover, hvis det står til Politikens Rejsebøger. Derfor har de sat sig i førersædet med strategisk brug af apps for ikke at blive overhalet indenom af ny teknologi og nye medievaner. MARKET har talt med redaktionschef Tom Nørgaard om overvejelserne bag indsatsen og resultaterne indtil videre.

Der er egentlig noget rystende indlysende ved at udgive rejsebøger elektronisk som apps på mobile platforme: Det er enklere at opdatere bogen, og interaktionen med links til seværdigheder og anbefalinger gør det lettere for den rejsende at navigere på selve destinationen.
For et forlag, der lever af at sælge bøger, er det dog ikke helt nok. Der skal også være en langsigtet forretningsmulighed i at lancere apps. For Politikens Rejsebøger startede det hele dog med bevidstheden om ikke at begå samme fejl som andre brancher, når ny teknologi og nye medievaner siver op fra undergrunden til den brede befolkning.
”Det har været vigtigt for os at være

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL