Få styr på algoritmerne og skab succes på de sociale medier

Der var engang, hvor vi markedsføringsfolk havde gyldne dage på Facebook. Brugerne var vilde med virksomheders content og like, share, comments sad løst. Ja, der var engang….

Som med så mange andre eventyr skete der pludselig noget. Det viste sig nemlig, at Facebook og andre sociale medier ikke var lavet til brugerne, det var lavet til aktionærerne eller ejerne. Ville man med i hulen, skulle der penge op af lommerne. Indenfor de senere år er der sket et kæmpe skred, og virksomheder er i langt højere grad annoncører, end de er afsendere. Facebook er ikke et socialt medie – det er et medie, og vil man have omtale kræver det enten en allerhelvedes god historie eller et større budget. Selvom der dagligt kommer virale historier, der ses af flere hundrede tusinde, så er det de færreste, der kan hive den ene delingsværdige historie frem efter den anden. Det er blevet et sted, hvor det koster penge at være med i klubben.

Det har virksomheder indset – der er dog især en gruppe, der nærmest føler sig forfulgt at Facebook og Instagrams skiftende algoritmer. Influencers, i form af Youtube

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL