Innovation er implementerede ideer

Hvordan foregår innovation i praksis? For den kinesiske design- og innovationsguru Tony Lai er innovation ikke bare et buzzword. Men et krævende job, som også er forrygende sjovt.

Innovation er på alles læber. Alle taler om vækst gennem nytænkning i forhold til ledelse, strategi og design. Det er dét - også danske - virksomheder skal leve af i fremtiden. Men hvordan foregår innovation i praksis? For den kinesiske design- og innovationsguru Tony Lai er innovation ikke bare et buzzword. Men et krævende job, som også er forrygende sjovt.

af Louise Thomsen

Tony Lai er adm. dir. og partner i det internationale innovationsbureau The Idea Factory, der har hovedkontor i Singapore og en filial i San Francisco. The Idea Factory's kunder inkluderer multinationale virksomheder som Phillips, Procter & Gamble, Levi Strauss og Microsoft.

Tony Lai er i København for at tale om innovation og forberede en tredages konference - The View Summit - om design og innovation den 25.-28. september arrangeret af designnetværket INDEX: 2005. Netværket er skabt af Dansk Design Center og Wonderful Copenhagen og er finansieret af en række private og offentlige organisationer. Index:2005 har til hensigt at fremme design, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL