Salgsdirektørens stærkeste våben...

Du kan ikke træde ind i et supermarked uden at møde Nestlés produkter - uagtet om du søger føde til familiens nyankomne eller blot skal have en chokoladebar. Og Nescafé, virksomhedens storsælgende frysetørrede kaffe, er med tiden blevet det mundrette navn for hele kategorien.

Nestlés produkter er på det nærmeste uomgængelige. Men det giver ikke salgsdirektør Lars Smidt et bekvemt forspring, når han skal have varerne ind i butikkerne og efterfølgende hen over kassebåndene. "Vi har ikke særlige betingelser. For os - som for alle andre - handler det om at have et sundt og tæt samarbejde med kæderne."

Kan du beskrive jeres vigtigste opgave i forhold til detailkæderne?

"Det er selvfølgelig at få vores varer solgt til forbrugerne. Det kan vi kun ved at opretholde et godt og sundt samarbejde med kæderne og sikre, at vi sammen skaber størst mulig forbrugertilfredshed - bl.a. ved at vi har en autoritet i vores rådgivning, som rækker ud over vores egne brands."

Som udenforstående virker det som om, detailkæderne står stærkest i magtforholdet til jer og de øvrige producenter. Hvordan harmonerer det med den virkelighed, du oplever?

"Det er et forenklet billede. Man glemmer, at alle har brug

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL