Alt lige fra øer til legemsdele har jo været til salg på eBay

Er der en grænse for, hvad man kan sælge på internettet? Selv de mest proaktive internet entreprenører er blevet positivt overraskede gang på gang. MARKET har talt med Tim Frank Andersen om internettet som markedsplads og blandt andet fået et bud på opskriften på succes.

Du var jo blandt de første herhjemme, der for alvor så Internettets kommercielle muligheder, og du skrev allerede for 10 år siden en bog om branding på internettet. Hvad var det, der gjorde dig nysgerrig på nettet?

Det som tændte både min og min forretningspartner Martins interesse var, at internettet er født som en dialog kanal altså skabt til tovejs kommunikation. I modsætning til alle andre media. Her var altså ikke en kanal, hvor du kun kunne tale men også få responsen. Og ikke asynkront men i realtid. Det var den ene ting.

Det andet, som vi også fandt meget inciterende var, at det er en dynamisk platform. Det vil sige, at galt ikke har samme konsekvenser på nettet som i andre media. Når du har lavet en annonce, er det både dyrt og besværligt at ændre det. Men på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL