Marketing – skaber du omsætning, eller er du en omkostning?

Selvfølgelig er du med til at skabe omsætning. Spørgsmålet er bare, i hvor høj grad du kan bevise det? Hvor er din del af lagkagen i rapporteringen? Og hvilke linjer i ledelsens excelark repræsenterer marketings andel i salget? Og hvilken rolle spiller inbound marketing i det? Det, og meget mere, er emnerne i de kommende afsnit.

Når du læser denne artikel, må du godt blive lidt stødt på manchetterne. Det er meningen. Omvendt kan det også være, at du tænker “jøsses - vi er da længe forbi det her!”. Og godt for jer! Så er denne artikel ikke så meget til jer, så klap jer selv på skulderen over alt det, I allerede har styr på.

Der er bare enormt mange virksomheder derude, hvor der stadig sidder marketingmedarbejdere, der har til gode at blive gode venner med den digitale kunderejse. Og her er der et kæmpe potentiale for at steppe up og sætte sit aftryk på virksomhedens bundlinje. Et tydeligt et!

Og ja, jeg ved også godt, at vi er mange af “den gamle skole”, for hvem “kaldet” til marketing handlede meget om den kreative udfoldelse og fokus på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL