Opskriften på et effektivt velkomst-flow til dit nyhedsbrev

Fedt! Du har fået en ny tilmelding til dit nyhedsbrev. Desværre oplever jeg ofte, at mange virksomheder slet ikke responderer, når nogen tilmelder sig deres nyhedsbrev. Og det er en katastrofal fejl. Studier viser nemlig, at 74,4% af forbrugere forventer en velkomst e-mail, når de skriver sig op til et nyhedsbrev. I værste fald mister dine nye kontakter hurtigt interessen, hvis du ignorerer deres engagement.

Derfor er det nødvendigt, at du smeder, mens jernet er varmt. Og en effektiv måde at gøre det på, er ved at sende dine nye kontakter en velkomstmail. I denne artikel fortæller jeg dig, hvordan du laver et effektfuldt flow af velkomstmails til dit nyhedsbrev.

Styrk dine relationer med et e-mail flow

En velkomst e-mail er dit første skridt på vejen til at engagere dine nye kontakter, men hvorfor stoppe her? Dine kontakter er nemlig allermest engageret, når de lige har tilmeldt sig dit nyhedsbrev. Det er ligesom, når du møder en person for første gang. Selvom I straks “falder i hak”, har I stadig meget at lære om hinanden. Og i enhver relation tager det tid at lære hinanden at kende og opbygge tillid.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL