Kan du bruge Colin Powels 13 ledelses-regler i dit job?

Mange dygtige mennesker har til fælles, at de ved, hvorfor de er dygtige. De er bevidste om deres valg og virkemidler. Uanset deres fagområde. Det samme gælder dygtige ledere. Så selv om vi normalt henter kommerciel inspiration hos topledere som legendariske Jack Welch fra General Electric eller aktuelle Elon Musk, kan vi også lære af succesfulde ledere fra andre områder. Som for eksempel militær general Colin Powell, der har 13 regler for god ledelse.

Den tidligere 4-stjernede general og amerikanske udenrigsminister Colin Powell har skrevet en lang række bøger om ledelse. Blandt andet har han opsummeret sine erfaringer i 13 regler med generel gyldighed. Kan du også bruge dem?

Regel 1: Det er ikke så slemt, som du tror. Det vil se bedre ud i morgen

En general har nok modtaget nogle efterretninger, der kunne få de fleste af os til at ryste på hånden. Så hvis han kan mane til ro, så behøver vi måske ikke reagere prompte på meldinger om den kampagne, der performer dårligere end forventet, et nyt produkt, der har nogle børnesygdomme. Sov på det, inden du skrider til handling. Uden at pege fingre, ønsker

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL