Marketingsfolk skal sætte sig i førersædet på B2G markedet

Du kender følelsen. Modløsheden. Irritationen. Krampen i venstre underben som forplanter sig op gennem din krop. Det nærmest endeløse syn af røde billygter. Her sidder du torsdag eftermiddag. Og fredag eftermiddag – ja, hele ugen – sidder du i den forbistrede kø. Men du prøver at bevare roen – selvom en hurtig slagudveksling med bilradioen har strejfet dine tanker, mere end en gang – for du ved, at det på et tidspunkt løsner op. Det gør det hver eftermiddag.

Nulfejlskultur

Men tænk nu, hvis politikerne var bedøvende ligeglade. Hvis de nu havde udliciteret asfaltarbejdet til et underbydende rumænsk foretagende. Så holdte du der måske endnu, i stedet for at læse dette indlæg (for du læser selvfølgelig ikke, mens du kører bil).

Man kan naturligvis blive i tvivl, når man ser aften-TV-Avisen, men landets politikere går faktisk op i, at du får den bedst mulige service for dine surt tjente skattekroner. For de ved, at hvis de tager fejl, så har de den samlede journaliststand på nakken. For ikke at tale om den farlige ballade utilfredse borgere kan skabe i dagspressen, gennem læsebreve, og ved (mere eller mindre velfremmødte) demonstrationer.

Det

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL