Spilder I penge på jeres messer?

De fleste virksomheder bruger en stor del af deres marketingbudget på deltagelse på messer. Messer er blevet måden at møde både potentielle nye kunder på samt hilse på gamle, eksisterende kunder. Men som marketingafdeling bør man kraftigt overveje om investeringen i messer virkelig er pengene værd - eller om der er andre måder, man mere effektivt kunne bruge pengene.

Som marketingsafdeling er vi heldige med, at der hele tiden kommer flere og flere kanaler, som vi kan ramme kunderne på. Omvendt betyder det også, at vi hele tiden skal evaluere, om vi nu også bruger de rigtige og mest effektive kanaler til at nå vores mål.
Messer synes gode, da det er en mulighed for at møde en masse mennesker på én gang, men betyder det, at det er en effektiv markedsføringsplatform?

Sælgere syntes som oftest, at messer er en god ide. Det er en god platform for dem til at møde en masse potentielle og eksisterende kunder på en gang - men som marketingsafdeling er det vores opgave objektivt at vurdere, om det giver økonomisk mening at deltage. Giver messerne nye kunder, som I ikke ville have fået på anden vis

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL