Med disse UX-indsatser skaber du den største effekt

Hvor starter du dit arbejde med at forbedre jeres brugeroplevelse i en travl hverdag? Hvor skal  ressourcerne prioriteres, for at dit arbejde med UX sker så effektivt som muligt? Find svaret her.

User experience (ofte forkortet UX – og på dansk kaldet brugeroplevelse) er et udtryk for den samlede følelsesmæssige oplevelse, som dine brugere, kunder eller potentielle kunder har i deres møde med dit produkt, website, apps eller øvrige platforme.

User experience påvirkes af en lang række elementer. Overordnet set kan de kategoriseres under følgende tre kategorier:

  1. Design
  2. Brugervenlighed
  3. Budskab

Design er vigtigt. Designet er jeres førstehåndsindtryk. Her har I mulighed for at skabe de første positive følelser, som baner vejen for en god brugeroplevelse. Hvis sitet er indbydende, inviterende og pirrer nysgerrigheden, ja så har man lyst til at dykke videre ind i dit univers. Derudover kan designet også være med til at guide brugeren – dvs. det understøtter den oplevede brugervenlighed.

Brugervenlighed er også vigtigt. Designet kan være nok så lækkert – hvis navigationen ikke giver mening, eller hvis jeg ikke kan finde ud af at udfylde din bestillingsformular, så ender brugeroplevelsen alligevel med at være negativ.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL