Reklamebureauet som innovator

Når talen falder på innovation, så er selvforståelsen i Danmark, at det er noget, vi kan. Men faktisk falder vi lige så stille og roligt bag i køen, når det gælder innovationsevne.

Når talen falder på innovation, så er selvforståelsen i Danmark, at det er noget, vi kan. Men græsset er ikke helt så grønt, som vi går og regner med. Vi falder lige så stille og roligt bag i køen, når det gælder innovationsevne.

af Charlotte Brinkmann Thorstholm, DRRB

Det er et skisma… hvis innovation er fremtiden og et ganske afgørende konkurrenceparameter for danske virksomheder, kan vi så tillade os at falde tilbage i rækken? Svaret giver sig selv, men hvordan opnår vi den viden, der gør, at vi kan skabe og udvikle produkter og services til forbrugere verden over? Svaret skal blandt andet findes i den danske reklamebranche.

Der er ingen tvivl om, at virksomheder er gode til at kende og forstå egne kompetencer, teknologier og ressourcer. De er mere end dygtige til at arbejde på og forfine teknologier, og de kan præstere det ypperste på baggrund af deres teknologier og kompetencer. Men virksomheden kan være på et så specialiseret og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL