Næste Generation af E-Mail Marketing

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Når vi kigger på næste generation af e-mail marketing, er det første, der gør sig gældende, at der ikke længere kun er tale om e-mail. I dag er det både e-mail, sms, sociale medier og særlige landing pages.

Kan din nuværende ESP (E-mail Service Provider) ikke allerede håndtere disse elementer fra én samlet enhed, bør du skrive det øverst på ønskesedlen for din fremtidige e-mail marketingstrategi.

Hvor relevant er din data?

Valg af kommunikationsplatform gør det ikke alene. Relevant data er udgangspunktet for effektiv kommunikation. De mest sofistikerede beskeder i et nyhedsbrev vil være spildt, hvis ikke du forstår og tager hensyn til dine modtageres præferencer og adfærd.
Kommunikerer du med dine kunder, ud fra hvad de rent faktisk ønsker eller mener du, at du ved bedst, hvad de vil modtage information om? Sender du samme information til alle dine modtagere, eller inddrager du købshistorik, brugeradfærd på hjemmesiden og lignende data for at opnå

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL