Hvad er værdien Af en organisk topplacering på Google?

Sådan lyder et af de oftest stillede spørgsmål i SEO-branchen. Et godt spørgsmål, som kræver inddragelse af en lang række forskellige faktorer for at blive besvaret bedst muligt. I denne artikel vil jeg med udgangspunkt i tal og statistikker fra detailbranchen fastsætte værdien af en førsteplads på Google.

Lad os først se nærmere på de forskellige brancher, og hvordan handelsmønstrene fordeler sig online og offline.

Internettet er i dag den store handelskanal, når det gælder Travel, Movie, Entertainment, Leasure, Tech og Retail, mens kun de færreste køber eksempelvis sundhedsrelaterede ydelser, biler eller skifter bank online. Tager vi udgangspunkt i detailbranchen, ser vi, at 47% har købt online, mens 63% har researchet online (Se Figur 1).

ROPO: Research online purchase offline

Analyserer vi detailbranchen ud fra graferne i Figur 1, kan vi se, at 63% af netbrugererne researcher online, og 95% køber offline.

Det er et yderst interessant billede, der tegner sig – især når man anskuer det hele fra en searchvinkel. Overordnet set betyder det, at trafik fra Googles organiske resultater driver mere salg ned i en fysisk butik end direkte salg på et website. Hver gang to salg er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL