PR er fremtidens marketing

PR har traditionelt set ikke været en del af danske virksomheders kommunikation. Danske virksomheder sætter stadig i – alt for - vid udstrækning deres lid til klassiske marketingværktøjer – printannoncer, brochurer og kataloger. Men med et mediebillede i hastig forandring presser PR-tankegangen sig dog umærkeligt på i virksomhedernes virkelighed.

De sociale onlinemedier har ikke alene gjort de klassiske nyhedsmedier rangen stridig som dagsordensætter - de har også med al tydelighed vist betydningen af public relations. De sociale medier har fået den brede marketingbefolkning til at indse det, som PR-folk altid har vidst. Nemlig at relationer, netværk, influencers, ambassadører, social selling mv. er afgørende for en virksomhedes ry og salg.

I fremtiden er alting PR!

Denne udvikling betyder også, at PR-faget finder tilbage til sit oprindelige væsen. PR har klassisk været Press Relations - men med de senere års udvikling må PR tage sine metoder og teknikker “tilbage til rødderne’’. For i dag handler PR ikke blot om pressen, men lige så meget om at etablere relationer i den digitale verden - til communities, opinionsledere, influencers, faglige fora, nyhedsplatforme osv.

Det lykkelige i denne udvikling er, at det giver virksomhederne en ny mulighed for en mere effektiv

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL