PR og sociale medier skal komplementere hinanden

PR og sociale medier er ikke længere individuelle enheder og skal ikke behandles som sådan. De sociale medier og forbrugernes forventninger og vaner har efterladt traditionel PR i kølvandet, og netop derfor er integrationen af sociale medier i PR en helt afgørende disciplin. I dette indlæg belyser jeg, hvordan denne udvikling har sat sit præg på den traditionelle PR-tankegang.

PR og sociale medier skal arbejde sammen

I den digitale verden vi lever i, er det nødvendigt at koordinere og udforme din PR strategi i streg med din digitale og sociale tilstedeværelse. De skal komplimentere og, ikke mindst, informere hinanden.

 Det kan være, at der sker noget på Twitter, der har indflydelse på din historie eller på den generelle opfattelse af virksomheden, som kan være vigtig viden for din næste kommunikationskampagne. Sociale medier handler, i et PR perspektiv, om at samle fans, skabe ambassadører og påvirke målgruppens perspektiver og holdninger om ex. et givent produkt eller virksomhed.

 Det traditionelle PR bureau beskæftigede sig med at formidle information til et stort og varieret publikum. PR i dag handler mindre om at sprede et budskab til en stor gruppe mennesker, og mere om

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL