Resultatbaseret aflønning

Der er mange, der taler om det. Langt færre anvender det i praksis. Det kan koncernmarketingchef i Danske Bank, Svend-Erik Meulengracht ikke helt forstå - for ham er en resultatbaseret aftale med reklamebureauet den helt rigtige vej at gå. Market Magazine fik en snak om fordelene og kravene til systemet.

Inddragelse af alle

"Først og fremmest skal man forstå, at en resultatbaseret aftale fortrinsvis handler om at skabe fælles målsætninger med kampagnerne," indleder Svend-Erik Meulengracht. "For os handler det helt overordnet om at undgå dårlige kampagner, og med en resultatorienteret aftale sætter man fokus på, hvad der overhovedet skaber resultater, og hvilke specifikke resultater vi går efter fra gang til gang."

Svend-Erik Meulengracht forklarer, hvordan aftaleformen - i daglig tale kaldet RA - især har bidraget til at professionalisere hele processen og sikre, at alle personer på teamet - både hos Danske Bank og på bureauerne - ved, hvad der er besluttet. Det betyder også, at der ikke sløses i overleveringen af information: Ingen slipper nogen fri, før der er sikkerhed for, at alle er enige om målet, og at hver især har den viden, han eller hun skal bruge for at levere det aftalte.

"Det har

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL