Sådan bruger dine kunder Google søgninger i fremtiden

Hver evig eneste dag forandrer Google sig. Derfor er det ikke utænkeligt, at søgemaskinen vil se markant anderledes ud om et år end i dag. I denne artikel smider jeg hånden på kogepladen og giver mit bud på, hvordan fremtidens brug af den mest populære søgemaskine bliver. Tilmed giver jeg en række råd til, hvordan man bør tænke SEO for at klare sig godt på søgemaskinerne fremadrettet.

Jeg har altid haft stor respekt for forfattere, filminstruktører og deslige, som kaster sig over sci-fi-genren. Det kræver nemlig sin mand at spå om fremtidens trends og tendenser. Tager man fejl, bliver man nemlig til grin, så snart fremtiden bliver til nutid, og risikoen for at tage fejl er faktisk ganske stor. Det er nemlig meget svært at spå – især om fremtiden.

Min respekt bryder skyerne og når nye højder, når et menneskes fremtidsforudsigelser rammer helt og aldeles plet. Et særdeles godt eksempel herpå er George Orwell, der med sin bog 1984, evnede at forudsige adskillige negative udviklinger i fremtidens samfund. En bog, der stadigvæk i dag er topaktuel, selvom den blev skrevet for 70 år siden.

Jeg krydser fingre for, at mine

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL