Hvor får du mest for marketingkronerne? Google vs. SoMe

Online markedsføring kan udrette mirakler for din virksomheds omsætning. Men solide resultater kræver en stærk strategi, herunder nøje udvalgte markedsføringskanaler som kan generere kvalitetstrafik til dit site.

Forskellige kanaler egner sig til forskellige formål, og det kan være svært at finde hoved og hale i, om man skal kaste sig over SEO eller Facebook-annoncering for at nå sit marketingmål. Nedenfor giver vi derfor vores bud på, hvordan du vurderer, hvilke kanaler du skal anvende for at opnå størst muligt salg.

Push vs. pull

Når der er tale om online marketing, skelner man mellem to typer trafik: ”push” og ”pull”-trafik.

Push-trafik er trafik fra besøgende, som virksomheden proaktivt forsøger at række ud til. Push-markedsføring ses ofte i form af betalt annoncering på sociale medier og er god til at målrette nye kunder samt tidligere besøgende på dit website, som ikke er blevet til kunder.

Pull-trafik er trafik fra besøgende, som selv har fundet vej til virksomhedens website. Trafikken opstår som oftest, fordi brugerne aktivt søger efter information om en virksomhed eller virksomhedens produkt via en søgemaskine.

Med andre ord

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL