Sådan kan emballagen fortsætte jeres storytelling på nettet

“Connected packaging” – digital aktivering af emballage ved hjælp af fx smartphone-apps – udvider dine muligheder for at skabe berigende brandoplevelser tæt knyttet til produktet. Teknologier som “augmented reality” kombineret med geo-targeting gør det muligt at tilpasse produktoplevelsen og -informationen til forbrugerens specifikke behov før, under og efter købet.
78% af forbrugerne ønsker mere information, end det der er tilgængeligt på emballagen. Sådan lød en af konklusionerne fra analysefirmaet Stylus i 2017. Samme analyse viste også, at forbrugerne er interesseret i det, der kaldes “connected packaging” – emballage, der kan scannes med en smartphone og dermed aktiveres digitalt.

Den digitale udvidelse supplerer den fysiske emballage. Det gør udvidelsen relevant på flere stadier af kunderejsen. Ved butikshylderne kan potentielle købere have brug for ekstra forsikring om, at de gør det rette køb. Til at levere de sidste, overbevisende salgsargumenter har Nespresso fx gjort brug af “augmented reality”-teknologi. Når emballagen scannes med smartphone-kameraet afspilles en video, som viser, hvordan produktet anvendes. Denne type kommunikation kan være afgørende for produkter, der umiddelbart virker komplekse at anvende eller samle.

https://youtu.be/MUFkZUdFOXM

Historiefortælling og spillemaskiner

Connected packaging kan også formidle mere emotionelle

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL