CEO, Dennis Thaagaard, Sustainor: Sådan udvikler du et purpose i din virksomhed

Der bliver talt meget om purpose og om the why i disse år. Det er ofte de mere idealistiske virksomheder, som fører an i debatten og i medierne. Den store hovedpart af erhvervslivet har svært ved at få fat i begrebet purpose, og det skaber et stort uudnyttet potentiale blandt virksomhederne. Denne artikel forsøger at give den helt almindelige kapitalfokuserede virksomhed et konkret bud på, hvordan man kan arbejde med purpose, så det også kan ses på den økonomiske bundlinje.

Hvad er purpose, CSR og alle de andre begreber?

Vi vælter rundt i begreber, der skal beskrive vores organisationers strategiske retninger, vores mål og vores samfundsansvar. Purpose er et af de nyere begreber, som er ved at finde fodfæste i erhvervslivet.

Lad os starte med at få lidt klarhed over de centrale begreber.

Geoff McDonald, Global Vice President for Human Resources i Unilever definerer purpose (eller på dansk formål) som ”at bringe en følelse af mening ind i organisationen. Det handler om at skabe mening og besvare spørgsmålet "hvorfor gør du, hvad du gør?".Purpose kan også kaldes din virksomheds ”why”. Så purpose er din virksomheds helt overordnede grund til at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL