Sådan skaber du identitet med purpose

At moderne virksomheder bør have et klart og veldefineret purpose er efterhånden ingen hemmelighed. Det klassiske mission statement fra 00’erne er for søgt, og de tidlige CSR-øvelser fra samme årti er blevet en del af forretningsstrategien, og ud er kommet de seneste års mest hypede buzzword, når vi taler strategisk branding – purpose.

At arbejde med purpose betyder at arbejde med hele formålet med virksomhedens eller organisationens virke. Dvs. hvad er det for (positiv) effekt, som jeres forretningsmodel har på jeres omkringliggende samfund? Hvordan bidrager virksomhedens målsætning til at løse nogle af de udfordringer, vi som mennesker står over for nu og i fremtiden? Det bliver hurtigt meget højtragende, akademisk og abstrakt – men sådan er det at skabe mening med ting; det er en kompleks men nødvendig øvelse. Derfor skal den gøres konkret og så jordnær som overhovedet muligt.

Det er ikke nok længere at blot være performancedrevet. Ja, dine aktionærer og ledelse vil se overskud og vækst, men det skal hænge sammen med et overordnet bidrag til en bedre verden. Du skal have en vision om en bedre fremtid, og du skal kunne definere din organisations rolle i den.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL