Serious Creativity

Edward de Bono er skaberen af Six Thinking Hats og ophavsmand til begrebet Lateral Thinking. Han er en af verdens førende eksperter i kreativ og konceptuel tænkning og har rådgivet flere af verdens førende virksomheder. Han er en eftertragtet foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om tænkning og kreativitet. MARKET Magazine har været på besøg hos den verdensberømte innovationsguru i hans hjem ved Piccadilly Circus i London.

They need to take innovation and creativity seriously

de Bono indleder med at slå fast med syvtommersøm, at innovativ tænkning på ingen måde behandles seriøst nok. Mange taler om innovation, erkender han. "Vi er innovative, vi tænker altid på nye fremgangsmåder, produkter og ydelser", lyder det. Men i de 40 år, Dr. de Bono har beskæftiget sig med kreativ tænkning, har han ikke set de store forandringer i tilgangen til emnet.

And the need is urgent

Men sagen er, at den vestlige verdens overlevelse er stærkt afhængig af, at vi koncentrerer os om at udvikle og innovere. Og ikke mindst, at vi gør det ordentligt og helhjertet. Og snart.

Først den åbenlyse årsag: I kampen om købernes gunst, bliver det ikke på pris, Vesten skal konkurrere. Hvis lønningerne i Danmark

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL