Skab værdi gennem de rigtige talerør

Vi befinder os i en ny virkelighed inden for influencer marketing. Disciplinen er gået fra at være et nice-to-have-add-on i mange marketing indsatser, til at være et bærende element, hvor brands investerer flere og flere annoncekroner i samarbejderne. Samlet set stiller det nye krav til strategien, matchmakingen og samarbejderne med influenterne, så brands opnår den bedste ROI.

Lad os tage et hurtigt kig på udviklingen, inden vi tager hul på den nyere måde at tænke influencer marketing.

Vi ser influenter på stort set alle sociale mediekanaler og i alle størrelser. Influencer disciplinen har bevæget sig fra earned media til et reelt medieindkøb, og influenter betales i dag altid for samarbejder med brcecands. Det har også ændret influenten, der i højere grad forsøger at agere som et seriøst medie og ambassadør.

Parallelt med influencer marketings hurtige udvikling, er der også sket et skift i måden vi planlægger og tænker medier på. Medie planning bliver udfaset til fordel for audience planning, hvor fokus er, at anvende data til, at berige eksponeringerne og sikre sig relevans i forbrugerens købsrejse.

Data og tech giver os nye muligheder, der gør at vi i højere grad

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL