3 Influencer Marketing trends du skal holde øje med i 2018

Lakserytteren, Alexander Husum, Astrid Olsen, Rasmus Brohave og mange, mange flere. Kender du dem? Hvis ikke, skal du måske til at indstille sigtekornet på den efterhånden knap så nye klasse af kendisser. Influencer Marketing som begreb, er ofte blevet misforstået i store dele af branchen, men hvis det forstås- og eksekveres rigtigt, kan det være et uhyre effektivt greb i de fleste virksomheders marketing mix.

Lad mig være ærlig. Ordet influencers er ikke et ord der bruges af ret mange andre end fagfolk, der typisk er en smule ældre og ikke helt opdateret på den nyeste ungdomsdille… indrømmet - undertegnet ofte inkluderet. Derudover, er det et af de mange ord vi har stjålet fra det engelske sprog, og ’danskificerer’ ved at bøje det på alle mulige mærkelige måder - i stedet for at finde et passende dansk udtryk. Men nuvel (sagde den gamle mand), lad os fortsætte med det for forståelsens skyld.

Hvis du spørger en influencer, vil han eller hun typisk sige at de er YouTubere, Instagramere, Bloggere, Snapchattere, Gamere, eller noget i den dur. Problemet er bare, at begrebet dækker så pokkers godt over hvem de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL