Skab loyalitet og salg via smarte retargeting kampagner

De fleste af os har oplevet følelsen af at blive forfulgt af annoncer med tøj eller sko, man ikke har købt, eller flyrejser og hoteller, man ikke har booket, men som man på et tidspunkt har kigget på. Og annoncerne bliver ved med at være der længe efter, man enten har købt varen eller besluttet sig for ikke at købe. Det er retargeting af værste skuffe. Heldigvis kan man snildt lave retargeting kampagner, der både er super effektive og giver resultater både lige nu og her og på længere sigt - og det er dér, det bliver interessant at tænke retargeting ind i marketingplanen.

Retargeting, eller remarketing som det også kaldes, er anvendelse af brugere, som man allerede kender, i sin online annoncering. Brugernes data opsamles enten via cookies på websitet eller på f.eks. modtagerlister til nyhedsbreve. Brugerne kan derefter beriges og tilføjes til de annoncekampagner, som man afvikler på f.eks. søgemaskinerne og via sociale medier som facebook, instagram eller LinkedIn.

Man har rigtig god mulighed for at få succes, hvis man forstår at kvalificere sine brugere og kan vise dem nogle annoncer, som de finder relevante. Målgruppen skal føle,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL