Sponsorering: Hvad mener mediabureauerne?

Hvori består det unikke? Og hvem kan drage nytte af sponsorering? MARKET har bedt 3 forskellige mediabureauer om at give deres bud på sponsorering og fremtidsperspektiverne for denne relativt nye markedsføringsdisciplin.

MARKET har sammenfattet bureauernes svar og desuden givet hver enkelt mediarådgiver - Kenneth Brenøe fra MediaCom, Jeppe Madsbad Lauritzen fra Promovator og Kasper Petersen fra MEC:Sponsorship - mulighed for at kommentere.

Hvad er det unikke ved sponsorering i fht. andre markedsføringsdiscipliner?

Produkter og virksomheder ligner på overfladen hinanden mere og mere. Udover vane og pris står forbrugeren derfor med relativt enslydende årsager til at vælge det ene produkt frem for det andet. Sponsorering er en mulighed for at tilføre andre dimensioner til din virksomhed, dit brand og dit produkt. Via et sponsorat kan virksomheden knytte nogle værdier til sig - social ansvarlighed, humor eller fandenivoldskhed - uanset hvor kedeligt eller anonymt et produkt, man ellers er kendt for at producere og sælge.

- Det er efterhånden en relativt gennemtærsket floskel, at ethvert menneske udsættes for noget i nærheden af 3.000 kommercielle budskaber hver dag. Derfor har vi alle med tiden udviklet en lang række filtre. Både således, at vi efterhånden ikke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL