Grundlæggeren af Hjaltelin Stahl, som de seneste 3 år har været det foretrukne bureau blandt danske marketingansvarlige, deler sit syn på, hvad der skaber exceptionelt stærke brands. Med en lang række award-vindende og effektive kampagner som IKEA’s ”Kvalitetstestet af hverdagen” på CV’et har bureauet udviklet sine egne metoder.   

Den langlemmede dreng, som første gang så dagens lys i de sene 60’eres Brønderslev, har med sit dream team erobret en markant position i den danske reklamebranche. I denne samtale med Marketcommunity fortæller Steffen Hjaltelin om, hvordan bureauet skaber stærke brands og forretningsmæssige resultater via en erklæret målsætning om at levere ”Logic & Magic in any media”.

Hvad er et godt brand set med dine øjne?

”Et godt brand er et brand, som tydeligt sætter følelser i gang. Nogle visuelle og øvrigt sanselige følelser. Som det første. Som det næste er brandet defineret på en måde, så man som virksomhed er i stand til at aktivere det på tværs af alle gamle og nye media. Tydeligt og tværmedielt.

Hvilke brands beundrer du mest?

”Jeg beundrer IKEA, som vi i øvrigt selv har arbejdet med i 8-9 år, for at være så klart. Det er klart, fordi den nu bortgåede Ingvar

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL