Vi er først ved at finde ud af, hvad blockchain kan bruges til

Blockchain kendes mest som den underlæggende teknologi bag den virtuelle valuta BitCoin. Teknologien sørger for, at alle kan blive enige om hvilke BitCoins, der skifter ejer og sørger for, at ingen kan betale med den samme mønt to gange, også kaldet 'double spending'. Men blockchain har stort potentiale uden for digitale valutaer. OECD har fremhævet det som en af de teknologier, der er vigtig inden for fremtidig forskningspolitik.

Blockchain er blevet kaldt den mest disruptive teknologi, mens andre mener, at bortset fra BitCoin så vil alt, hvad der er foreslået implementeret med BitCoin være bedre implementeret med en almindelig database.

Internettet i version 2.0

Vi er stadig først ved at finde ud af, hvad teknologien kan bruges til, og der er en masse tekniske udfordringer, som der skal løses før teknologien kan slippes fri. Men blockchain svarer lidt til, hvad internettet har betydet for videndeling i samfundet. Ved at sende en kopi af den viden, som vi ligger inde med, så er vi blevet i stand til at demokratisere viden på nettet. Forskellen er bare, at når det kommer til at udveksle ting, der har værdi,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL