10 mødesteder, hvor marketing og kundeservice kan skabe synergi

Befrugter marketing og kundeservice hinanden i din virksomhed? Eller er det to siloer, som mest kommer i berøring i ledermøderne? Så kan denne artikel måske inspirere jer til at mødes om flere ting. For at skabe grobund for den synergi, alle virksomheder tørster efter. Salgsguldet ligger gemt i kundeservice i mange virksomheder. Man skal bare finde ud af, hvordan man på en systematiske måde graver det frem. Her er 10 ideer til synergiskabende mødesteder. Du kender dem sikkert i forvejen, men er de indarbejdede i jeres modus operandi?

Læg jeres kundesupport på sociale medier

Undersøgelser viser, at sociale media nu er kunders foretrukne måde at interagere med virksomheder på. Kunderne kan bedre lide SoMe end chat, email, telefon og hvilke kanaler, man ellers kan stille til rådighed for dem.

Det gør det jo oplagy, at marketing og kundeservice arbejde tæt sammen. Hvor målet er i fællesskab at dirigere kunderne hen til de kompetencer og koncepter, de har brug for. Det kræver givet nogle dedikerede back-end systemer, hvis man vil skabe en usynlig overgang og god kundeoplevelse. Systemer som eksempelvis HubSpot eller Hootsuite.

Idéelt vil det samtidig gøre kundeservice bedre til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL