Only three takes in the studio

Rockbands bruger frihed og spontanitet til at fremprovokere innovation, og en af de syv gyldne regler i rock‘n’roll lyder: Only 3 takes in the studio. Reglen er et opgør med den førte hånds tyranni og den perfektion, som hersker i virksomheder i dag. Et opgør, der er essentielt for, at vores organisationer kan blive de platforme for reel nytænkning og kreativitet, der er brug for.

Absolut verdensklasse! Sådan lød bedømmelsen af dansk arkitektur og design i forrige århundrede. Ved indgangen til det 21. århundrede må vi konstatere, at vores berømte og unikke tradition har tabt den internationale førertrøje. Dansk Arkitektur Center bad derfor for et par år tilbage den verdenskendte designer Bruce Mau om at undersøge den danske formgivningskultur og give sit bud på, hvordan arkitekter og designere igen kan skabe rå innovation, nye produkter og øget indtjening. Hans konklusion var, at Danmark er blevet Too Perfect, som blev titlen på hans udstilling.
Innovationsprocesser i erhvervslivet er generelt kendetegnet af en stor grad af planlægning og omhyggelighed, hvor forsøg gentages for at opnå validitet. Denne tilgang kan ikke fuldstændig undværes, men den kan med fordel suppleres af rockens trial and error-tilgang. Enten

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL