Hvad kan Kina lære os om kommercielle Social Media muligheder?

Hvis du vil kigge ind i, hvad den nære fremtid vil bringe inden for sociale media – og de indbyggede kommercielle muligheder – er Kina en god krystalkugle. Kineserne er på alle måder længere fremme, end vi er i den vestlige verden, når vi taler SoMe. Brugerne er længere fremme, lige som applikationsudviklerne og de kommercielle partnere. Her er nogle trends.

Betalingsløsninger bliver en del af App’en

Flere og flere Apps i Kina har deres egne betalingsløsninger integreret i deres løsning. Så man ikke behøver at forlade App’en for at gøre et indkøb. Det giver en mere sammenhængende brugerrejse, men man kan godt forestille sig, at ikke alle finansielle virksomheder er glade for denne udvikling – endsige forberedt på den.

Håndtegns genkendelse

Når man taler SoMe på kinesisk kommer man ikke uden om WeChat. Med over en mia. daglige brugere er WeChat stedet, hvor kineserne gør alt. Social kontakt, entertainment og shopping samlet på samme sted. Men WeChat er også udsat for konkurrence, og derfor gør platformen sit yderste for at opfinde nye måder at engagere sine brugere på. Som da man i 2020 udviklede en ny funktionalitet, hvor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL