Mine 8 erfaringer som leder og iværksætter

Som iværksætter og leder kommer man gennem både op- og nedture. Der er perioder, hvor man ikke kan overskue næste måneds lønninger og andre perioder, hvor man dårligt kan få armene ned af begejstring.

Det er lykkedes mig både at gå konkurs med et brag samt at skabe flere virksomheder, hvor vi i løbet af nogle få år havde både 5, 15, 25 og flere ansatte. Hvad betød det egentlig for hverdagen? Hvad gjorde jeg rigtigt og forkert? … og hvilke erfaringer er værdifulde at dele?

Jeg har efter bedste evne forsøgt at omsætte mine op- og nedture til 8 værdifulde erfaringer, som du forhåbentlig kan bruge, hvis du nu eller i fremtiden bliver enten iværksætter eller leder.

1. Du skal turde lytte højere til omverden

En vigtig del af at være en succesfuld iværksætter og leder er at lytte højere til andre mennesker. Med det mener jeg, at man som iværksætter skal turde slå noget af sit eget ego ihjel og omgive sig med mennesker, der er endnu dygtigere end én selv og sikre dem de bedst mulige vilkår, herunder indflydelsen, til at gøre en forskel. Mange ledere,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL