Tre principper for indsigt, der gør dit brand kundevendt

Når det kommer til forbruger- og målgruppeindsigt, handler det for de fleste om at indsamle feedback til virksomhedens nuværende produkt eller brand. Hvordan opfatter målgruppen reklamen eller brandet, og hvor attraktivt er produktet? Alt for mange bevæger sig ikke dybere ind i at forstå konteksten i form af kundernes adfærd og rutiner eller de ambitioner og drømme, som virksomhedens produkt skal passe ind i.

De fleste markedsfører måler i stor udstrækning på, hvad kunderne gør og tænker i relation til virksomhedens brand eller produkt. Det gør det muligt at få øje på styrker og svagheder ved brandet samt tendenser i positiv eller negativ retning, som virksomheden skal reagere på, og som i høj grad kan adresseres ved at tilpasse markedsførings- og kommunikationsindsatserne gennem kunderejsen.

Isoleret set er det imidlertid som at analysere på enkelte brikker i et stort puslespil uden at kende til sammenhængen. Der mangler et større billede af, hvad der er vigtigt i kundernes liv, og hvad der således er på spil for dem i mødet med brandet og virksomheden.

Kun ved at forstå konteksten af kundernes virkelighed, bliver det muligt at designe en samlet offering og oplevelse, som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL