Alexa, jeg skal bruge en Amazon strategi. Nu!

Amazon har Kronborg om styrbord og stævner lige nu i land på de danske kyster. Erfaringsmæssigt er giganten få måneder om at tage dirigentstokken i et lands e-handel. Det indvarsler en ny æra for online markedsføring. Amazon er på én og samme tid både medie, kanal og producent. Og en teknologisk frontløber.

Med voldsom selvsikkerhed og skræmmende effektivitet æder Amazon markedsandele inden for e-commerce. Efter sigende har giganten 60 pct. af samtlige online-transaktioner i USA, 43 pct. i UK og på få år har Amazon erobret 40 pct. af e-handelen i Tyskland. Mange har råbt ”ulven kommer” med høj og skinger stemmeføring, men nu er det tid til at nuancere tonelejet og lægge en strategi for Amazon. Dagbladet Børsens chefredaktør Bjarne Corydon opfordrer os alle og ikke mindst Folketingsmedlemmerne til at byde velkommen, så vi alle kan lære af verdens bedste.

Danskerne er allerede aktive forbrugere på Amazon, men det store boom af distributionskraft og lokale aktører er kun lige på trapperne. Når det sker vil det være skelsættende for dansk e-handel og måske også for dansk detailhandel i bredeste forstand. Amazon er en kæmpe, som rykker ind på scenen med

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL