CEO, Nicolas Zangenberg: Hvordan genkender du et godt purpose?

Gennem de senere år er der sket et skifte i forbrugerpræferencer. Virksomheder konkurrerer ikke længere kun på produktparametre som kvalitet og pris. I dag forventer en stor andel af de danske forbrugere, at de brands, de vælger at gøre forretning med, tager nogle tydelige ståsteder i forhold til socialt ansvar og gør en indsats for at bidrage med værdi på samfundsplan. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at virksomheder formår at kommunikere deres sociale aktiviteter ud til deres kunder. Brand purpose er for alvor kommet på agendaen i de danske virksomheder, og det er der god grund til.

Hvad er et godt purpose?

Et purpose kan oversættes til udgangspunktet for en organisations eksistens eller selve dens kernevision. Det er de mål, virksomheden har, som går ud over det ’bare’ at tjene penge. Du kan definere dit purpose ved at besvare spørgsmålet om, hvilket socialt problem, din virksomhed ønsker at løse, eller hvad der driver dig ud af sengen om morgenen.

Konceptet om purpose voksede især i popularitet, efter at Simon Sinek for 10 år siden holdte sin famøse ’Start With WHY’ TED Talk. Sinek påstår, at et brands succes afhænger

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL