1 million stamkunder

Selv tilfredse kunder er troløse i dag, og det gør det endnu sværere for marketing-afdelingen at definere de rigtige budskaber til de rigtige målgrupper. Business Intelligence er nøglen til den kundeviden, marketing skal bruge for at skabe effektiv og målbar kommunikation.

At være stamkunde hos købmanden på hjørnet i gamle dage var en stor fornøjelse. Allerede inden hunden var bundet til den lille krog ved siden af døren, var købmanden begyndt at plukke varer fra hylderne. Han vidste, hvilke aviser du læste, om der skulle letmælk eller sødmælk i kaffen, og han vidste hvilke vinmærker, du foretrak. Så når han fik en ny vin hjem, der bare med et snert af god vilje mindede om den, du plejede at drikke, skulle han nok få dig til at føle, at han udelukkende havde købt den hjem for, at du kunne smage den. Han fik et sikkert mersalg, og du fik en god oplevelse og følte dig som en kendt og værdsat kunde.
Selv om din virksomhed i dag har tusindvis af kunder, kan det godt lade sig gøre at give dem den samme oplevelse af at være specielle og værdsatte. Men det kræver, at I udnytter

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL