Hvad gør vi hos Google for at du får succes med din markedsføring

Jeg er knap nået op ad trappen til den irske pub tæt på kontoret, før bartenderen begynder at gøre en Guinness klar til mig. Det er mit stamsted. Han kender mig – ved, hvad jeg vil have. Den korrekte hældeproces kræver, at pinten står og hviler, når den er trekvart fuld. Derfor bliver den nu klar lidt hurtigere, end hvis jeg først bestilte den, når jeg sad på min plads i baren. Jeg er dermed en lidt gladere kunde. Bartenderen kan bruge mere af sin tid på at hjælpe andre kunder med mindre ensformige vaner end mig – eller nye kunder.

Hvorfor er denne betragtning om mine drikkevaner relevant her? Fordi den i al sin enkelhed beskriver en form for ideel transaktion. En transaktion, der giver optimal værdi til alle involverede. Både jeg, andre kunder og bartenderen fik mest mulig ud af situationen.

I virkeligheden kan de fleste af os nok nikke genkendende til glæden ved den slags oplevelser, men alligevel er det stadig sjældent, at vi oplever den, især på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL