Bureaudirektør: "Min opskrift på succes med marketingplanen"

For bureaudirektør Bjarne Spellerberg handler marketingplanlægning om mod og om fravalg. Frem for at lefle efter tidens tendenser og ende med et års dyrt købte fiaskoer. I dette interview med Marketcommunity uddyber Spellerberg, hvorfor Excel som fødselshjælper giver dødfødte planer.

Hvad er Boye & Spellerbergs arbejdsområde?

”Vi er et reklamebureau. Simpelthen. Mange vil gerne positionere sig som digitale, cross-media, 360 grader, hybrid eller strategiske konsulenter. Reklamebureauet er ikke nødvendigvis den anakronisme, mange gerne vil gøre det til. Det er jo blot et spørgsmål om at definere, hvad det vil sige at være reklamebureau i 2019. Så længe kunderne googler reklame, når de skal have løst deres kommunikation, er det vel ok at kalde sig et reklamebureau."

 

Er I som bureau involveret i jeres kunders marketingplanlægning?

”Ja. Vi bliver tidligt taget med på råd og er også med i selve planlægningen. De fleste har nogle temaer eller årshjul, og lige nu er vi for eksempel ved at lave en ny kommunikationsplatform for en stor kæde. Vi har fået deres oplæg til en marketingplan, og de vil så gerne have input til, hvordan vi tapper det kreative ind i deres ønsker og mål,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL